Klacht: retour en aankoop bedrag nog niet ontvangen

op 20 mei 2020 over Mobico in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

lk was opzoek naar nieuw iphone 8 via tweakes kwam ik terecht op hun website bij dat iphone stond niet bij de iphone 8 als een refurbished, stond wel bij nieuw dus heb ik besteld en dag later ontvangen dus wel refurbishe iphone ontvangen en met gebruiker sporen dus heb ik retouraanvraag gedaan en dag later dus op 2 mei terugesturd en zij hebben de toestel op de 6 mei aangetekend ontvangen heb ik meer dan 10 keer gemail en gevraagd of zij het bedrag op mijn rekening terugstorten dat hebben ze tot nu toe niet gedaan heel selecht!!! heb ik dit nooit mee gemaakt, verder mobico is ook telefonisch nietbereikbaar…

Gewenste Oplossing:

?

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mobico

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mobico nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dalovan