Klacht: Retour

op 16 augustus 2016 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen dinsdag 9-8 kocht ik,dacht ik, een doucheradio.Bij thuiskomst en na het enthousiast openen van de verpakking zag ik tot mijn schrik dat het geen radio was maar een Bluetooth douche speaker.Ik heb deze netjes terug in de verpakking gedaan en ben teruggegaan naar de winkel.Nee, het product werd niet teruggenomen….Mijn verbazing is groot want in de loop der jaren heb ik diverse keren gesealde producten teruggebracht en heb zonder probleem altijd mijn geld teruggekregen.Dit is nog nooit voorgekomen.Ik heb reeds contact gehad met de klantenservice van Action,maar ze blijven bij hun standpunt.Vreemd na al die jaren.

Gewenste Oplossing:

Geld retour € 6,99

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door arrely