Klacht: restaurant slechte beoordeling

op 05 oktober 2017 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hotel VDV Akersloot: ik bestel een maaltijd in het restaurant en heb maar liefst 1uur moeten wachten tot het eten er aan kwam (en dit om 22u30)… Reactie van het personeel: “Sorry, er is iets fout gegaan in de keuken”. Tot daar aan toe. Tijdens het eten loopt er plots een muis onder mijn tafel ! Reactie van het personeel (nonchalant): “Ah, ja, we kunnen er niks aan doen, het is hier een groot gebouw hé…” Lopen er ook muizen in de keuken??? Ik vind dit beneden alle peil. Ik heb een foto van de muis gemaakt en zal deze online zetten, ben benieuwd wat andere klanten hier van vinden… Dit is mijn laatste bezoek aan een Van der Valk hotel. Voor deze prijs verwacht ik toch een betere service en hygiëne.

Gewenste Oplossing:

een vergoeding en een degelijke verontschuldiging

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Valk

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BrunoB