Klacht: Reserveren via vakantieveilingen

op 29 januari 2014 over vakantiewoningen.nl in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik heb een klacht over een veiling die ik gewonnen heb.
Namelijk een overnachting bij amrath hotel alkmaar ik heb deze op de voet gevolgd omdat ik op 14 februari daar heen wil en tot de laatste seconden was die datum nog beschikbaar en toen ik wilde betalen is opeens die datum niet beschikbaar en dat terwijl ik 10 seconden voordat de veiling afliep mijn vakantieveilingen app opnieuw opgestart om zeker te weten dat ik 14 februari daar terecht kan.
Mijn vraag is hoe gaan we dit oplossen?
Ik express op deze veiling geboden omdat deze op 14 februari beschikbaar is
Graag hoor ik van u met een passende oplossing
Mvg,

Gewenste Oplossing:

Dat ik als nog 14 februari daar heen kan want daar had ik immers op geboden....

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vakantiewoningen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vakantiewoningen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door braynms