Klacht: Requested a command not received

op 18 december 2017 over Activision in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Cod ww2 gekocht voor de zombie mode. Elke keer als ik gebruik maak van een split screen krijg ik de melding Requested a command not received. Het spel stopt ermee en schopt ons eruit. Zeer frustrerend wanneer je net lekker bezig bent. Zeer teleurgesteld. Zou graag mijn geld terug willen

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik die melding niet meer krijg en gewoon normaal kan spelen. Daar heb ik immers 60 euro voor betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Activision

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Activision nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kbouss