Klacht: Replica product ontvangen

Tessavbreda op 10 juli 2020 over United Wardrobe in de categorie Markten en Braderieën

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week Comme des Garçons x Converse sneakers gekocht van 150 euro via UW. Bij aankomst bleek het met originele doos geleverd te zijn en leken de schoenen echt. Dus bestelling goed gekeurd. Helaas na vier dagen kwam ik er via een vriendin achter dat het een replica was.
Contact gehad met UW en zij zeiden mij dat ze mij niet meer konden helpen omdat het geld niet meer in hun beheer is. Heb toen nog gevraagd of het anders opgelost kon worden. Daar kreeg ik als antwoord op dat ik een 5 euro kortingsbon kon krijgen, voor een bestelling waar ik 150 euro aan kwijt was. Schandalig vind ik het.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg of een tegoedbon krijg van 150 euro. Desnoods een andere oplossing.

Alle klachten die gemeld zijn door Tessavbreda