Klacht: reparatie fiets

op 18 juni 2016 over Welzorg in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 20 mei is onze aangepaste fiets voor onze dochter ter reparatie aangeboden
deze fiets is tot op vandaag 18 juni nog niet klaar
er moeten alleen nieuwe batterijen in
Ik bel om de dag en hoor eidere keer een ander verhaal over inplannen van de reparatie
Ik heb gevraagd om een vervangende fiets en zij zouden mij daar over opbellen en dat is ook niet gebeurt
Deze fiets staat al 4 weken bij welzorg en er word niks aan gedaan
Wij hebben deze fiets echt nodig

Gewenste Oplossing:

Ik ben te vreden als ik mijn fiets terug krijg

Bericht van Welzorg

1 jaar geleden - Beste meneer Visser, Naar aanleiding van u klacht hebben wij contact opgenomen met onze serviceafdeling. We begrepen dat u inmiddels een accu heeft opgehaald. Wij zullen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor de levering van de fiets. We horen het graag als we nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Welzorg

Alle klachten die gemeld zijn door luna visser