Klacht: Rekeningvan 250 euro

op 20 juni 2017 over Parship in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben 1 maand lid geweest, kreeg daarna een vriendin niet via parship. Heb alleen een profiel aangemaakt meer heb ik er niet mee gedaan. Contact gehad via de klantenservice dat ik wel 1 of 2 maanden wou betalen maar niet het volledige bedrag aangezien ik een vriendin heb en er geen gebruik van maak en als gevolg nu een rekening van 250 euro binnen. Incassobureau. Hoezo klantvriendelijk en denk je met je klanten mee.

Gewenste Oplossing:

Wil best iets betalen maar geen 250 euro voor iets wat ik nooit gebruik van gemaakt heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Parship

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Parship nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lvdp33