Klacht: rekening buy to fly

op 18 december 2017 over Buy 2 Fly in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een rekening van buy to fly gehad via een incassobureau gehad voor diensten waar ik geen gebruik van heb gemaakt en ook niet wil maken. er wordt bij buy to fly niet gereageerd om mijn telefoontjes en op mijn e-mail berichten. wat kan ik hier aan doen.

Gewenste Oplossing:

als het is opgelost en ik nooit meer wat hoor van dit bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Buy 2 Fly

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Buy 2 Fly nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fred weitering