Klacht: rekeing dubbel betaald

op 17 mei 2016 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een rekening betaald , alles zwart op wit doormiddel van een bankafschrift en toch krijg ik nu een aanmaning en blijven ze erbij dat ik niet betaald heb. Ik ben vergeten het betalings kenmerk erbij te vermelden dus dat geld ben ik gewoon kwijt. Heb dus nu toch maar weer betaald want de rekening wordt steeds groter. En het grote nadeel ik zit nog heel lang vast aan t mobile

Gewenste Oplossing:

Als ik de betaling terug gestort krijg en een fatsoenlijke sorry hoor, want ik heb al zovaak gemailt en al vaker een copy afschrift verstuurd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dirryravenshorst