Klacht: Reizen met eigen opvouwbare rolstoel, buggy of rollator staan niet klaar bij de gate, maar gaan op de bagageband.

op 13 februari 2018 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik met mijn eigen opvouwbare rolstoel reis, waarbij ik geen assistentie nodig heb van het grondpersoneel, wordt deze bij aankomst automatisch naar de bagageband gebracht. Bij vertrek kom ik met rolstoel tot aan het vliegtuig. Daar gaat de stoel naar beneden het ruim in. Bij aankomst wordt hij niet naar boven gebracht. De afstanden op Schiphol zijn zodanig dat ik dan juist de rolstoel nodig heb. Hetzelfde geldt voor buggys en rollators. Dat moet toch beter kunnen!

Gewenste Oplossing:

Ik zou het bijzonder prettig vinden als mijn rolstoel bij aankomst bij de gate staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geursen