Klacht: Reisverzekering SNS Bank (zeer slechte service!!!!)

op 05 oktober 2016 over SNS Bank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op vakantie een tasje met goederen gestolen. 3 maanden geleden ingediend. 3 x zelf moeten bellen en nog steeds niets mee gedaan. Vandaag weer contact gezocht. Meneer vond het vreemd dat ik een fototoestel meebracht naar het zwembad!!!!! Dat doet de hele wereld maar ik was slordig vertelde hij. Tevens beloofde meneer mij uiterlijk vanmiddag te mailen. WEDEROM niets vernomen. Wat een slechte organisatie zeg. De opzegging is inmiddels de deur uit. Nooit geen SNS bank meer voor mij.!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming waarvoor ik mijn reisverzekering heb afgesloten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SNS Bank

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar SNS Bank over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door SNS Bank in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Ontevreden over SNS bank