Klacht: Reisgewonnen zeggen ze, maar geen reactie van superholidays

op 30 juni 2017 over Kickoff Holland in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zo dom geweest om er in te trappen met Kickoff en na 3 maanden bleek ik een reis naar Venetië gewonnen te hebben. Alles ingevuld bij Superholidays. Totaal geen reactie gekregen, al heb ik ze meerdere keren gemaild. Je kunt ze niet telefonisch bellen. Meerdere keren Kickoff gebeld en zouden contact opnemen met superholidays. Geen reactie gekregen. Vorige week vrijdag weer gebeld met Kickoff en zou door leidinggevende gebeld worden. Zeggen dat hij gebeld heeft, maar niet ingesproken, dus weet niet of dat klopt.
Vandaag weer met Kickoff gebeld en ze zeggen dat ze zorgen dat ik vandaag nog gebeld wordt door superholidays. Leidinggevende niet aanwezig zeggen ze.
Ik geloof totaal niets van dit verhaal en denk dat ik beduveld ben.

Gewenste Oplossing:

Als ik vakantie krijg of me totale bedrag terug krijg van Kickoff.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kickoff Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kickoff Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ten Bosch