Klacht: Reis naar Mallorca

op 15 februari 2018 over Kickoff Holland in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had vorig jaar een reis naar Mallorca gewonnen via kick off. Die had ik geboekt via superholidays. Naar een aantal maanden(6) niets gehoord tot ik te horen kreeg dat de reis is geannuleerd. Ik zou in 2018 opnieuw kunnen boeken. Maar helaas weet ik nu dat dat niet meer mogelijk is.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of die reis.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kickoff Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kickoff Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door van Zeeland