Klacht: Regelmatig niet bezorgd

op 17 september 2018 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als de krant niet werd bezorgd kon je tot voor kort een telefoontje plegen en dan werd de krant netjes nabezorgd. Nu krijg je een robotstem die zegt dat het heel vervelend is, en dat mijn abonnement met een dag verlengd zal worden!! Dat slaat nergens op, ik wil mijn abonnement (nog) helemaal niet opzeggen, ik wil gewoon de niet bezorgde krant alsnog in de brievenbus!! Er is bij de Volkskrant geen enkele mogelijkheid om dit te bespreken miet iemand en naar de krant kun je fluiten! Heel slecht.

Gewenste Oplossing:

Als ik een klacht meld over niet bezorgen, dan wordt die krant nabezorgd, of desnoods opgestuurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C Westmijse