Klacht: regeling gestopt ondanks netjes betalen

op 14 januari 2019 over Cannock Chase Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ook ik heb problemen met Cannock chase incasso. ik heb een betslingsregeling met hen en betaal netjes 100 in de maand. men verwijt mij nu dat ik niet op de uiterlijke datum heb betaald, namelijk de 26e maar ik heb de 31e de termijn overgemaakt. deze was de 3e bij hen binnen. reden waren onder andere de feestdagen die er tussen zaten, waardoor de verwerking bij de bank iets langer duurde. ondanks meerdere bezwaren en telefoontjes weigert men de regeling te hervatten met allemaal drog redenen. in mijn ogen dus misbruik van bevoegdheid

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als deze maffiabende zich wat humaner zou opstellen. ik heb netjes betaald, mijn excuses aangeboden voor de latere betaling en verwacht van ze dat zij de regeling gewoon handhaven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cannock Chase Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cannock Chase Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HenkG1970