Klacht: Reclame spot

op 15 februari 2018 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gdm, de reclame spot van jullie over dagelijks boodschappen stoort mij enorm.zal zeggen waarom de zoon zit met vader aan tafel hij vreet alles op en pa heeft niks als . dit mijn zoon was had die echt een probleem dit is voor sommige mensen erg triest de ene alles de andere niksgewoonwalgelijk dit.

Gewenste Oplossing:

Als dit normaal verdeeld wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marine12