Klacht: Reclame materiaal onophoudelijk blijvend toesturen!

op 09 juli 2016 over Klingel.nl in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Per e-mail en telefonisch gedurende 2 jaar of nog langer heb ik Klingel verzocht mij GEEN folders, catalogus of andere papieren post meer toe te sturen omdat ik mijn brievenbus niet wil laten uitpuilen met deze ongewenste post. Herhaaldelijk heeft men mij beloofd daar mee te zullen stoppen. Ja ik bestel soms wel iets online maar dat betekend toch niet dat ze dan weer de vrijheid denken te hebben om ook maar weer de toezending van reclame van hun bedrijf in mijn brievenbus te bezorgen!
Wat een verspilling van papier en ergernis van de ontvanger, stop ermee

Gewenste Oplossing:

Dat Klingel respecteert dat ik NOOIT meer papieren post van hun in mijn brievenbus zal ontvangen en dit gaat handhaven met onmiddellijke ingang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Klingel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Klingel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pebble