Klacht: reclame bbq chicken pizza burger

op 24 augustus 2017 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De pizza burger is nu in de reclame ik ben er al drie keer naar de winkel op het piet van thielplein voor geweest en gevraagd wanneer ze binnen komen dan krijg ik als antwoord vanmiddag maar reserveren doen we niet en ook geen bon om te komen halen dat was gisteren dus mijn man eind van de middag weer terug weer niks en nu ik vanmorgen geweest weer niks dus toen ben ik naar Helmond winkelcentrum de bus gereden en daar hadden ze er genoeg dus die zijn vriendelijk maar daar moet ik dan wel voor op en neer rijden als er eentje om de hoek is en ook nog eens niet vriendelijk zijn de eigenaar.

Gewenste Oplossing:

Ik heb nu zelf de oplossing genomen om naar helmond te rijden en daar heb ik ze kunnen halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marieke Franke-timmers