Klacht: reclame artikelen die er dan niet zijn

op 02 juli 2019 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

van morgen 02-07-2019, voor de openingstijd van de blokker stonden wij voor de deur, om er zeker van te zijn dan het artikel wat we wilden kopen nog aanwezig in de winkel was…blokker gaat open,,wij naar binnen.konden het artikel niet vinden..gevraag aan een medewerker…wat blijkt …. artikel was al uitverkocht….ik dacht uitverkocht??? hoe kan dat nou ..op de reclame folder staat..ingangs datum van deze reclame 02-07-2019…het antwoord van deze medewerker van de blokker was….we hebben ze al eerder in de winkel gelegd om te verkopen??? ik zeg wat hebben de reclamefolders dan voor zin…dit was bij de blocker op het zuidplein…oke ik zeg tegen mijn man..we gaan naar een ander filiaal…wij naar de binnenban in hoogvliet….komen daar aan…ja hoor weer voor niets het artikel …waar wij voor kwamen..was al uitverkocht…het was namelijk eerder in de winkel gelegen…ik netjes tegen deze verkoopster…maar hoe kan dat nou ???? de reclame gaat pas vandaag 02-07-2019 …in dat staat in de folder….daar had deze verkoopster geen antwoord op….het ging om de airco van 11,99 euro..of aircooler…

Gewenste Oplossing:

nou dat zou zijn ...dat als ik met openingstijd de winkel in ga...dat het betreffende artikel..er zou zijn zodat ik het zou kunnen kopen...want ik denk dat de reclame folders zo heel weinig zin hebben..als je ergens voor komt en het is er niet (( meer ))) omdat ze besluiten het 1 of 2 dagen eerder dan wat in de folder staat te gaan verkopen....ik kan begrijpen dat als ik na 2 of 3 dagen kom nadat het in de reclame is gegaan dat als het dan weg is...oke domme pech..had ik maar eerder moeten gaan....maar ik was bij de winkel de eerste klant die naar binnen ging..en dan hoor je uitverkocht ....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marimax