Klachten over Raspina kapsalon Strevelsweg Rotterdam

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Raspina kapsalon Strevelsweg Rotterdam en kunt u zien welke klachten Raspina kapsalon... Lees meer >

Statistieken van Raspina kapsalon Strevelsweg Rotterdam in de categorie Kappers

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik heb dus via Groupon deze keratine behandeling gekocht. Ik helemaal blij een afspraak gemaakt en zat dagen af te tellen tot ik daar terecht kan. Het gaat hier om de locatie in Rotterdam. Eenmaal aangekomen daar werd ik ontvangen... Lees meer

Via Groupon vond ik een actie voor een keratine behandeling voor 69 euro ipv 220. Het leek een mooie deal dus besloot ik de 69 euro over te maken om vervolgens een afspraak te maken. Mijn eerste afspraak was gemaakt... Lees meer

Ook een slechte ervaring met Raspina kapsalon Ik ben op dinsdag 3 april 2012 naar Raspina kapsalon geweest op de Strevelsweg te Rotterdam met een aanbieding uit GROUPON voor een Braziliaanse keratine behandeling, en mijn haren is na de behandeling nu... Lees meer