Klacht: Rare smaak

splintermark77 op 02 maart 2021 over Chocomel in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik drink veel chocomelk van chocomel wat eerder nutricia was.
De laatste tijd overkomt het mij regelmatig dat er een rare smaak aan de chocolademelk zit. Het is net of er een schoonmaaksmaakje aan zit ofzo. Ik dacht eerst dat het aan mij lag maar als ik de smaak dan vergelijk met een ander pak proef ik wel degelijk verschil. Zodra ik een pak aanbreek met die vreemde vervelende smaak proef ik gelijk dat er weer zo’n rare smaak aan zit. Ik heb nu zo’n pak met die rare smaak bewaard. Als het bedrijf ervoor open staat wil ik het pak wel naar ze opsturen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer chocomel kan kopen zonder dat ik bang hoef te zijn dat er weer een rare smaak aan zit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Chocomel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Chocomel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door splintermark77