Klacht: Rare geur en smaak rundvleeshamburgers en tartaar.

op 07 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week (week 26) kocht ik rundvleeshamburgers en tartaar in de aanbieding bij AH. Tijdens het bereiden kwam er een vreemde (iets in de trend van verschroeid plastic?) Geur vrij. De smaak was ook vreemd/vies te noemen. Aan het begin van dit jaar of eind vorig jaar heb ik eens hetzelfde gehad met rundertartaar bij AH. Koop geen vlees meer bij AH.

Gewenste Oplossing:

Als de smaak weer hetzelfde is als voorheen en dat deze ook gegarandeerd is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Grita