Klacht: rare blauwe vlekken op kledingstukken na wassen met robijn wit

carinevsanten op 21 juli 2019 over Robijn in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze week twee kledingstukken (broek en tshirt) van mijn dochter uit de was gehaald met onverklaarbare blauwe vlekken. Deze kwamen niet van meewassen met gekleurde kledingstukken, maar ik denk zeker te weten door het Robijn wasmiddelwit. Ik krijg ze er ook met geen mogelijkheid meer uit. Nu al tweemaal opnieuw gewassen, maar zonder resultaat….

Gewenste Oplossing:

Als ik een broek en een tshirt vergoed krijg....

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Robijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Robijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door