Klacht: Raket misvormd en bijna geen stokje

op 25 augustus 2016 over Ola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoii ik heb bij dirk van den broek ola raket ijsjes gehaald. Daarna naar huis gereden ze in de vriezer gedaan. Net wil ik 5 kinderen ijsjes geven en ze waren allemaal misvormd alsof ze gesmolten zijn geweest en het stokje aan de onderkant kon je niet eens meer vast houden. Helaas zijn ze dus allemaal zo.

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel graag een nieuwe raket doos willen of mn geld terug! :)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ola

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Clau88