Klachten over Radiografisch-Speelgoed.net

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Radiografisch-Speelgoed.net in de categorie Internetshops - Elektronica. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van Radiografisch-Speelgoed.net in de categorie Internetshops - Elektronica

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Afgelopen maandag 26 augustus heb ik een artikel besteld, de RC Thunderbird vlinder, en deze betaald via iDeal. Tot op heden niets meer van het bedrijf vernomen,na zowel woensdag en donderdag in een mail te hebben gevraagd of de bestelling... Lees meer

ik kocht een taigen snowleopard tank, die bij het eerste gebruik binnen 5 minuten doorbrande en verschrikkelijk stinkt en uiteraard niet meer werkty.. Direkt gemeld maar geen reacties anders dan na mijn mededeling dat ik de aankoop verzekering van visa had... Lees meer

Geachte heer Kuijpers, Het aankoopbedrag is reeds teruggestort. Indien u verder nog vragen heeft verzoeken wij u nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Radiografisch-speelgoed.net - Klantenservice Lees meer

Op 28 november 2011 heb ik een radiografisch bestuurbare tank besteld bij Radiografisch-Speelgoed.net van . Deze tank kon niet geleverd worden en ik wil al wekenlang mijn geld terug. Ik kan zogenaamd contact opnemen met hun "klantenservice", maar uitsluitend via... Lees meer