Klacht: Racisten Werknemers (ster) en Cocaïne dealers

op 10 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij wil ik graag indienen vanwege een racistische leuzen van Albert Heijn Nieuwe Ebbingestraat Groningen, die werknemers (sters) samen met dealers uit Suriname en Curacao hebben mij opzettelijk zwart beschilderd bij alle Albert Heijn Supermarkten.

Hiervoor had ik verschillende keren contact opgenomen met de A.H. Managers.

Hopelijk hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,

Jerome Zimmerman

Telefoon: 0634588661

Gewenste Oplossing:

Want ik ben nog steeds ontevreden over de Albert Heijn Groningen zijn werknemers blijven mij verschillende keren vernederd wanneer ik bijvoorbeeld langs loop op straat lastigvallen bij dealers mij bedreigd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jerome Zimmerman