Klacht: Raceauto Max Verstappe uitverkocht.

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruimschoots voor het einde van deze actie (10 okt. 2017) blijkt het niet meer mogelijk een exemplaar van de raceauto van Max Verstappen te bestellen. Ik had zaterdagmiddag eindelijk voldoende zegels kunnen sparen om mijn spaarkaart vol te kunnen maken. Tot mijn verbazing zag ik toen ik mijn vollekaart wilde inleveren vanmorgen bij onze Jumbo in Druten dat het niet meer mogelijk om nog een raceauto te bestellen.
Het zou Jumbo sieren om bij de fabrikant/leverancier een tweede bestelling te plaatsen om de ongetwijfeld vele teleurgestelden alsnog tegemoet te komen.

Gewenste Oplossing:

Ben pas echt tevreden als Jumbo het weer mogelijk maakt om weer een raceauto te bestellen...Zo niet dan gaan ze minimaal een klant verliezen en vermoedelijk nog wel meerderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Familie Peters