Klacht: Raceauto Max

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw en ik hebben afgelopen zondag door de boodschappen de laatste zegels voor een volle spaarkaart gekregen om onze kleindochter van 6 jaar te verrassen met de raceauto van max verstappen, maar moesten haar erg teleur stellen omdat de voorraad op was.
Erg jammer omdat de actie nog steeds doorliep.

Gewenste Oplossing:

Misschien hebben ze nog een aantal race auto's.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mollie1952