Klacht: Raceauto actie Max Verstappen

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Jumbo, heb ik met veel pijn en moeite een kaart vol gespaard , 1 voor mijn kleinzoon . Deze had ik reeds besteld , mijn dochter en neefje hadden allebei iets meer dan de helft vol gespaard. Ik heb overal gevraagd of iemand nog zegels overhad en op die manier voor hun ook nog een kaart vol gekregen. Blij dus! lever net snel de zegels in voor de speciale code. Snel naar huis om te bestellen… Helaas , ze zijn uitverkocht wegens groot succes!! Volgens mij was het vorig jaar ook al een groot succes! Ik zou denken aan de hand van het grote succes van vorig jaar dat jullie een manier zouden bedenken dat iedereen die gespaard heeft ook werkelijk zo\’n autootje in zijn bezit krijgt?Misschien kunt U ze nabestellen? Dat zou geweldig zijn ! Jumbo is immers zo klantvriendelijk?

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog twee raceauto\'s kan ophalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Inge van Luneschlorf