Klacht: Race wagen van Max verstappen

op 01 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heel veel moeite gedaan om een racewagen bij elkaar te sparen. Moest nog 1 zegel op tijd nog een code gekregen is de actie afgelopen waarom krijg ik een code dan ? ik spaarde voor een klein autootje en niet voor een papiertje Ben ik mijn spaarkaart kwijt ,en nog wel zoveel geld voor uitgegeven Slechte actie van Jumbo

Gewenste Oplossing:

Gewoon meerdere auto.s verdelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ABC1592