Klacht: race auto spaaractie

op 01 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 dagen geleden had ik net voor 3 euro te weinig boodschappen gedaan om de spaarkaart vol te krijgen. De caissiere waarschuwde nog dat de actie tot zondag 1 oktober liep. Vandaag dus nog maar een keer naar de Jumbo om het laatste zegeltje te bemachtigen.

Zojuist ging ik met de code naar de site en bleek dat de spaaractie zinloos is geweest. De raceauto’s waren allang uitverkocht! Dat had ik graag willen horen!

Zonder het te weten heb ik weken gespaard voor een kans op een schaalmodel van de raceauto. Als ik dat had geweten had ik het anders aan mijn zoon verteld. Nu moet ik mijn belofte breken dat hij zo’n raceauto krijgt.

Spaaracties zijn er volgens mij voor de klantenbinding. Dat lukt hier niet erg. Ik ben heel erg teleurgesteld in “mijn” Jumbo.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik alsnog een raceauto kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JFVV