Klacht: Race auto Max Verstappen.

op 06 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen op naar Jumbo voor mijn wekelijkse boodschappen. Na afrekenen boodschappen vraag ik om mijn laatste zegel. De cassiëre meldt me dat de actie vorige week al gestopt is. Ik meldde haar dat ik vorige week nog 6 zegeltjes heb ontvangen. Wel vertelde ze mij dat ze het spijtig vond dat de actie voortijdig is gestopt. Jumbo had niet gerekend op zoveel verkoop van hun producten. “Larie”, zei ik. Wel kon ik de kaart inleveren met een miniem kans op een pet van Red Bull.
Één zegeltje te kort. Jammer.
Beste “Jumbo”, mij zie je nooit weer in een van jullie winkels. En ik hoop dat vele klanten mijn voorbeeld volgen.
Op naar AH.

Gewenste Oplossing:

Kan niet meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klaske65Heerenveen