Klacht: race auto

op 02 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag 2 oktober bij jumbo in winschoten geweest om mijn spaar kaart laten vezilveren wat kreeg ik te horen de auto,s zijn op ik denk dat jumbo op deze manier de klanten wil lokken en de om zet te verhogen ik vindt dit geen manier van doen en daarom ga ik hoger op

Gewenste Oplossing:

als u mij als nog een auto toe stuurt

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door h.h.dusseljee@gmail.com