Klacht: raar telefoontje

op 06 juni 2016 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er belt iemand van bedrijvengids en vraagt nogmaals naar mijn naam. Dan lijkt het alsof er een bandje afgespeeld wordt, maakt niet uit wat ik zeg, er wordt niet op gereageerd. Het gaat om €150 voor een vermelding in de bedrijvengids. Nadat de verbinding verbroken wordt door degene aan de andere kant, zoek ik bedrijvengids op. Kom op de telefoongids uit, bel hun op. Ze krijgen meer meldingen van dit soort telefoontjes, maar ze zegt dat zij het niet zijn. Wie wel??? Geen idee. Zit ik nu ergens aan vast??? Ik weet het niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als deze mensen persoonlijk aangepakt worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WHout