Klacht: Raamwisser doet niets meer

op 02 juli 2016 over Kärcher in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de raamwisser ruim een jaar, geen bon meer natuurlijk, hij functioneerde altijd prima. Sinds kort knippert het rode lamme dat hij geladen moet worden, gedaan dus, sindsdien gaat bij het aan zetten het rode lampje snel knipperen. Hij doe helemaal niets meer, wat kan dit zijn?

Gewenste Oplossing:

Als hij het weer doet! Lijkt me logisch!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kärcher

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kärcher nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rob Honnef