Klachten over quality food products

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over quality food products in de categorie Voedingsmiddelen en dranken. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

Statistieken van quality food products in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

1 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

Bij een pack snack fan van de Aldi staat op dat er gehaktballetjes in zitten en plaats van dat zit er bitterballen in dit is de 3de keer al doe er wat aan of haal het uit de schappen en... Lees meer

2 haren in de snack mix

Klacht van op 21 september 2017 over quality food products in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

ik heb gisteren 20-09-2017 bij de aldi een doos snack mix gehaald maak ik de doos thuis open zitten er tot mijn verbazing 2 lange bruine haren in van wel 20 cm. krijgen we die er tegenwoordig gratis bij ?? Lees meer

Goedemiddag, Regelmatig koop ik de kroketten van Aldi, omdat je soms zin in iets hartigs hebt, maar tot mijn verbazing zit er totaal geen vlees in, hoe kunt u dat verkopen? Als ik een kroket eet wil ik ook stukjes vlees... Lees meer