Klachten over PSA Finance - Private Lease

Hieronder kunt u zien welke klachten er over PSA Finance - Private Lease zijn gemeld. Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Autodealers

100%
1 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
1 klachten opgelost
9.0 /10
1 stemmen
1

PSA Finance - Private Lease Complimenten

Inleverschade

Klacht van Michael Aken, van op 10 februari 2023 over PSA Finance - Private Lease in de categorie Autodealers

Beste, Bij deze wil ik graag een klacht indienen over de private lease die is beeindigd. Sinds 2012 ben ik al klant, was ook in dienst bij PSA Finance. Ik was het niet eens met de schade die ik moet betalen,... Lees meer

band schade

Klacht van Nakkie46 op 26 augustus 2022 over PSA Finance - Private Lease in de categorie Autodealers

reed met auto kenteken j-646.hh door tunneltje in zaanstad aan het eind kwam jongetje met fiets voor me auto door te remmen en me stuur naar rechts te trekken kwam ik tegen stoeprand hele band in stukken kind was hard... Lees meer

Valse voorlichting

Klacht van Dogman68 op 18 februari 2021 over PSA Finance - Private Lease in de categorie Autodealers

Tijdens het overgaan van privé naar private lease heb ik met de verkoper. Van de Peugeot dealer duidelijk gevraagd wat de mogelijk heden Zouden zijn als ik minder kilometers zou gaan rijden wat in het contract stond 40.000 km ivm een... Lees meer