Klacht: Producten over datum

op 09 juli 2019 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vaak producten in winkel gekocht en ik moet elke keer terugbrengen en ik moest elke keer de datum checken in de winkel omdat ik het niet meer vertrouwd en ik vind bijna alles wat ik wil kopen over datum en ik meld elke keer bij de balie maar het wordt geen aandacht aan besteden . Het lijkt er gewoon is . Dat vind ik bij plus supermarkt in Bergschenhoek .

Gewenste Oplossing:

Als het bedrijf dat goed controleerde

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ayman