Klacht: Producten besteld, NIET op tijd, ondanks specifiek gemaakte afspraak, geleverd. Geen mogelijkheid om geld terug te krijgen. OPLICHTERS!!!

op 05 mei 2017 over Voordeeldrogisterij.nl in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goederen zijn niet op tijd, ondanks specifief gemaakte afspraak via de online chatfunctie. Toen ik de order wilde annuleren kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was en dat ik mijn geld niet kon terugvragen. waardeloze behandeling door klantenservice. Inm de chat wordt gelogen over de werkelijke reden van het niet op tijd versturen. en enkele klantvriendelijkheid op te merken en geen enkele intentie om tot een aanvaardabre oplossing gekomen.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld vandaag nog teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Voordeeldrogisterij.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door peerke31