Klacht: Product wordt niet geleverd

op 27 december 2017 over Megekko.nl in de categorie Internetshops - Computers en accessoires

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg iedere week opnieuw een mail dat de bezorging een week verplaatst is, vaak een dag van tevoren terwijl ik al vrij gehouden had. Na twee maanden wachten heb ik de order geannuleerd. Geld meteen terug gekregen, goed geholpen door de klantenservice, maar ik vraag me af of ik de wasmachine ooit gekregen had als ik was blijven wachten, en ik bestel hier nooit meer.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het product dat ik bestel daadwerkelijk krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Megekko.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Megekko.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iris P