Klacht: product wat ik al jaren gebruik huismerk ETOS al 2 weken niet leverbaar

op 01 juni 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop gebruik elke dag de gezichtsreinigingsdoekjes zonder parfum van het huismerk ETOS en nu al 2 weken niet in de winkel, van pure ellende ander product gekocht en nu rode bolle oogleden en heel veel jeuk, eindelijk had ik een product gevonden waar ik mijn oogmake-up mee kon verwijderen en is het nu alsmaar uitverkocht/of word gezegd niet meer leverbaar, dat begrijp ik niet het was altijd als het binnen was eigenlijk gelijk al uitverkocht, waarom gaat zoiets dan uit de handel.
Is het dan te duur of zo. Ik ben eigenlijk heel erg teleurgesteld.

Gewenste Oplossing:

Als het product er weer is, weer in de winkel te koop is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paula Lahaye