Klacht: Product nooit ontvangen

op 26 mei 2020 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Maart mondkapjes besteld, nooit ontvangen. Track en trace geeft aangekomen in NL en afgeleverd locatie geen. In april aangegeven via wish helpdesk en automatisch bericht dat ik geduld moest hebben en als ik mei nog niet ontvangen had weer een bericht sturen Nu krijg ik wel van Klara bericht dat ik moet betalen…?? Onmogelijk om met wish contact te krijgen, waardeloos.

Gewenste Oplossing:

Wish moet aan Klara doorgeven dat ik product booit ontvangen heb en dus ook niet ga betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wuwu