Klacht: Product niet volgens voorbeeld

Ronaldmiddelburg op 18 februari 2021 over Kjekk.nl in de categorie Bakker

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor mijn vaders verjaardag een straten poster besteld . Ze gaven aan dat je eerst een proef zou krijgen waarbij je kon aangeven of het aangepast kon worden . Het voorbeeld kwam niet overeen met de voorbeelden op de website. Dit gaf ik aan maar aanpassing was niet mogelijk omdat het een maatwerk product is . Het is nota bene een digitaalproduct. Ontzettend onklantvriendelijk reacties via de mail . Uiteindelijk duurde het zo lang dat ik dit cadeau niet aan mijn vader kon geven . Ook willen ze het geld niet terug storten

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg en dit bedrijf aangesproken wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kjekk.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kjekk.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ronaldmiddelburg