Klacht: product niet vergoeden na klacht

op 25 mei 2017 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb salon bronze spray tan gekocht na 10 dagen wilde ik het gebruiken bleek het produckt niet kompleet een paar dagen terug naar de winkel werd ik geholpen door een zeer onvriendelijke verkoper ik was te laat ik had binnen 8dagen terug moeten komen .ik heb alles geprobeerd maar helaas weg10euro b.v.d

Gewenste Oplossing:

als ik het kan omruilen of mijn geld terug en een nette behandeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Action

4 jaren geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Alle klachten die gemeld zijn door germa66