Klacht: Product niet ontvangen en geen contact

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs bestelde ik 12 juni 2012 australian gold cheeky brown via onlinesunshop.com, ik ontving een mail dat het product binnen enkele dagen verstuurd zou worden. Op 19 juni 2012 ontving ik een mail dat het product de week erna verstuurd zou worden i.v.m. de drukte. Die week had ik nog steeds niks ontvangen en reageerde ik 22 juni 2012 op de mail van 19 juni 2012. Daar kreeg ik geen reactie op dus nam ik 29 juni 2012 telefonisch contact op, maar zij namen vervolgens niet op.

Gewenste Oplossing:

Het product z.s.m. verzenden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door onlinesunshop.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat onlinesunshop.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

onlinesunshop.com

Heeft op 02 juli 2012 om 15:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Klant,

Dit vinden wij erg vervelend voor u.
Ik speel dit door naar onze klantenservice die vervolgens even contact met u opneemt.
De klantenservice zal met een passende oplossing komen.

Met vriendelijke groet,

OnlineSunShop.com Webcare team

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van onlinesunshop.com beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door jsroodbaei