Klacht: product niet geleverd

op 24 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om niet mis te grijpen bij mijn kerstinkopen voor het diner heb ik voor het eerst mijn boodschappen besteld bij jumbo pick up in Gameren. Bij het ophalen op zaterdag einde middag bleek dat de sperziebonen omwikkeld met spek uitverkocht waren. Daarom hadden ze er maar spruiten met gesmolte kaas daarvoor in plaats bij gedaan, wat wij niet lusten. De groenten voor de kerst heb ik dus niet. U begrijpt dit is eens maar nooit weer.

Gewenste Oplossing:

Kan niet meer. Morgen is het zondag en dan Kerst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hetty van Honk