Klacht: Product niet compleet

op 09 augustus 2017 over Ola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zondag heb ik een doos met 6 kleine cornetto’s gekocht. Maandag wil ik lekker gaan smullen van een van de kleintjes… en tot mijn grote schrik en teleurstelling: geen hoorntje!!! De rest inmiddels allemaal opengemaakt want ik was erg benieuwd of er nog een misbakseltje tussen zat, dit was gelukkig niet het geval! Maar dat een van de cornetto’s geen hoorntje had was wel een deceptie, dat snapt u als cornetto liefhebber natuurlijk ook! Ik heb een foto van deze ontdekking erbij gezet.

Gewenste Oplossing:

Ik denk dat wat extra ijsje mijn pijn wel zullen verzachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ola

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ireneijsje