Klacht: Problemen met radio-navigatie

op 20 juni 2017 over NavAudio in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een radio-navigatie gekocht bij NavAudio in Spijkenisse, hij werkt niet naar behoren, toen ik met die klacht daar kwam was er geen gesprek mogelijk, het enige wat ze steeds zeiden was dat het aan de instellingen lag, ik heb nog gezegd dat ik evt. wel een duurder exemplaar wil kopen en dan een bedrag bij betalen maar daar was geen sprake van, op geen enkele manier wilde ze mij tegemoet komen, de klant is daar zeker geen koning, de garantie geldt tot de winkeldeur.

Gewenste Oplossing:

als mijn probleem opgelost wordt of evt. een beter en duurder apparaat en dat ze mij dan tegemoet komen met de prijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar NavAudio over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door W Sanou