Klacht: Problemen bezorging ( ordernummer 876201668)

op 11 augustus 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou mijn bestelling worden afgeleverd. Hierin was afgesproken dat er 15-30 minuten van te voren een bericht wordt verstuurd dat de bestelling onderweg is.
Dit is niet gebeurd. Daardoor stond de bezorger op de stoep zonder dat ik thuis was. Om deze reden heb ik niet mijn spullen ontvangen.
Hierna heb ik contact opgenomen met de klantenservice van IKEA en heb het uitgelegd. Hier wordt mij echter verteld dat, volgens het systeem, de bezorger nog niet was langs geweest en ze nog zouden komen. Hierdoor ben ik naar mijn nieuwe woning gebleven en heb gewacht tot de uiterste bezorgtijd was verlopen. Geen bezorger…. Weer teruggebeld en nu werd aangegeven dat de bezorger toch al om 11.15 uur was geweest. Daardoor heb ik 2 uur voor niets gewacht in mijn woning. Het enige wat werd gezegd was dat ik opnieuw gebeld zou worden voor een nieuwe afspraak. Pas met hulp van anderen en veel aandringen is geregeld dat morgen (12-08-17) de bestelling wordt aangeleverd. Het is jammer dat er erg veel moeite en tijd voor nodig was om dit te regelen terwijl dat ene sms’je genoeg zou zijn geweest.

Gewenste Oplossing:

Graag zie ik als genoegdoening minimaal de bezorgkosten van €59,95 vervallen en retour op mijn
rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MSC53